Spartan Pest Management S.R.L - firma autorizata DDD - Dezinfecție, Dezinsecție, Deratizare - Tulcea

SPARTAN BIO

SC Spartan Pest Management S.R.L. Tulcea - autorizata DDD (Dezinfecție / Dezinsecție / Deratizare), este o firma noua, care face toate eforturile sa ofere clientilor cele mai eficiente si sigure pentru oameni si mediu solutii de Dezinfectie si Dezinsectie. Inființata in urma situației pandemice generate de COVID 19 firma noastră dispunând de aparatura ultramoderna si soluții premium, propune in premiera in Județul Tulcea un concept de Decontaminare Bio. cu substante produse in Germania, avizate de Ministerul Sănătății..

Solutiile de dezinfectie (Decontaminare) BIO noi le folosim folosim cu succes la distrugerea microorganismelor Escherichia coli, Enterococcus hirae, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, etc din aerul si suprafetele infectate, totul cu asigurarea protejarii mediului inconjurator.

De asemenea, SC SPartan Pest Management, utilizeaza un insecticid natural BIO, ce are un efect de prevenire si combatere pentru un numar mare de daunatori. Acesta este benefic in mod deosebit in zonele protejate din Delta Dunarii, pentru ca nu are un impact negativ asupra mediului

Call Now Button