Spartan Pest Management S.R.L - firma autorizata DDD - Dezinfecție, Dezinsecție, Deratizare - Tulcea

SPARTAN DERATIZARE TULCEA

SC Spartan Pest Management S.R.L. Tulcea - autorizata DDD (Dezinfecție / Dezinsecție / Deratizare), este o firma noua, care executa lucrari profesionale cu oameni profesionisti bine instruiți, care vă pot oferi servicii prompte de Deratizare si de exterminare garantată. Spartanii nostri folosesc tehnici și tehnologii noi, precum și soluții performante și eficiente, executate cu maximă siguranță și precauție pentru a nu pune în pericol starea de sănătate a angajatilor nostri, cât și a beneficiarilor de serviciile de deratizare din Municipiul Tulcea. Firma noastra dispune de aparatura ultramoderna si substanțe DDD premium avizate de Ministerul Sănătății.
O parte dintre metodele folosite de noi la Dederatizare le vom prezenta mai jos.

Tipuri de deratizare UTILIZATE DE SPARTANII NOSTRI:

Deratizarea poate fi profilactică (preventivă) și de combatere. Deratizarea preventivă se executa prin eliminarea tuturor surselor de hrană pentru rozătoare, astuparea sau izolarea crăpăturilor și a găurilor prin care se pot strecura acestea și limitarea locurilor unde se pot adăposti. Deratizarea de combatere este obligatorie pentru toate persoanele juridice, însă este accesibilă și recomandată cand este cazul și persoanelor fizice. Deratizarea se poate realiza atât prin metode mecanice, precum capcanele clasice sau moderne, ori chimice, precum soluții și tratamente toxice. Metodele de deratizare chimice sunt in mod normal preferate metodelor mecanice deoarece raza de acțiune este mai mare, acționează lent dar sigur astfel încât să afecteze întreaga populație de dăunători din spațiul afectat.

Raticid Racumin Pasta rozatoare

Racumin Pasta este un rodenticid produs de Bayer Germania sub forma de pasta de culoare albastra.

MOD DE ACTIUNE: RACUMIN PASTA contine 0,0375% COUMATETRALYL  o substanta activa din grupa anticoagulantelor care actioneaza prin blocarea mecanismelor de coagulare a sangelui din corpul rozatoarei, provocandu–i acestuia o hemoragie generalizata, astfel incat animalul moare in intervalul de 5-7 zile de la ingerarea dozei letale.

Statie De Intoxicare Pentru Rozatoare ALPHA

Statie de intoxicare pentru soareci si sobolani tip tunel realizata din polipropilena de inalta calitate.

• Beneficiaza de inchidere dubla si este dotata cu cheie.

• Protectie ce previne deschiderea fortata.
• Sistem de drenare a apei.
• Fiecare statie beneficiaza de compartiment detasabil si suport pentru momeala.

Call Now Button