Spartan Pest Management S.R.L - firma autorizata DDD - Dezinfecție, Dezinsecție, Deratizare - Tulcea

SPARTAN DEZINFECTIE TULCEA

Spartan Pest Management S.R.L. Tulcea - autorizata DDD (Dezinfecție / Dezinsecție / Deratizare), este o firma noua ce își concentrează eforturile in special pe segmentul Dezinfectie (Decontaminare) care are ca rezultat eliminarea de pe suprafețe si din aer a germenilor patogeni si a virusurilor. Firma noastră a fost înființata ca urmare a situației pandemice generate de COVID 19 si dispune de aparatura ultramoderna si substanțe DDD premium avizate de Ministerul Sănătății, ba chiar mai mult decât atât, aduce in Județul Tulcea un concept de Decontaminare Bio.
O parte dintre substanțele folosite de noi la Dezinfecție (Decontaminare) le vom prezenta mai jos.

DEzinfectant Bio

Din dorința de a va oferi cele mai sigure si eficiente servicii la lucrarile de dezinfectie BIO, utilizam un dezinfectant organic fabricat in Germania, special pentru dezinfectie BIO. Solutiile le utilizam la curatarea si dezinfectia bactericida a aerului si echipamentelor din diverse tipuri de cladiri cum ar fi: birouri, hale de depozitare, scoli, spatii de productie, containere de transport, lifturi pentru persoane, avioane si vapoare, etc.

Rely+On Virkon

Rely+On Virkon asigura o dezinfectie de grad inalt a suprafetelor contaminate cu virusuri transmise prin sange, precum virusul hepatic si HIV, Norovirusuri, Coronavirusuri (SARS), bacterii E. coli & Stafilococul, tulpinile MRSA si fungi.

Oxidice Air B

Oxidice Air B este un dezinfectant pentru aer și suprafețe, care este complet biodegradabil fără a fi dăunător pentru om, animale și natură. Bacteriile, microorganismele și fungii sunt îndepărtate eficient și rapid.

Trioton Rapid AFB

Trioton Rapid AFB este ideal pentru dezinfectia suprafetelor si tuturor tipurilor de inventar din zonele de sanatate publica si spitale. Eficienta: bactericid, fungicid, microbactericid, virucid, sporicid.

Surfanios Premium

Surfanios Premium nu contine aldehida si are o acțiune dezinfectanta puternica datorita proprietăților de detergent: bactericid, fungicid, tuberculocid si virulicid. Indicat in curatarea peretilor, suprafetelor si dispozitivelor medicale.

Call Now Button