Spartan Pest Management S.R.L - firma autorizata DDD - Dezinfecție, Dezinsecție, Deratizare - Tulcea

SPARTAN DEZINSECTIE TULCEA

SC Spartan Pest Management S.R.L. Tulcea - autorizata DDD (Dezinfecție / Dezinsecție / Deratizare), este o firma noua, ce își concentrează eforturile in special pe segmentul Dezinfectie (Decontaminare) dar printre altele efectueaza cu succes operatiuni de Dezinsectie in Municipiul Tulcea, dispunand de aparatura ultramoderna si substanțe DDD premium avizate de Ministerul Sănătății.
O parte dintre substanțele folosite de noi la Dezinsecție le vom prezenta mai jos.

INSECTICID NATURAL BIO

SC SPartan Pest Management, utilizeaza un insecticid natural BIO, care are un efect de prevenire si combatere pentru un numar mare de daunatori. Acesta este benefic in mod deosebit in zonele protejate din Delta Dunarii, pentru ca nu are un impact negativ asupra mediului

Super killer

Super Killer este un insecticid indicat in combaterea gandacilor puricilor, paduchilor, plosnitelor, capuselor, mustelor, moliilor, paianjenilor, tantarilor si viespilor.
Acesta distruge in mod eficient insectele adulte, larvele si si poate fi utilizat de catre spartanii nostri in locuinte, crescatorii de animale, cladiri industriale, spitale, scoli, hoteluri, restaurante, magazine alimentare, farmacii, laboratoare, depozite, sere, trenuri, camioane, vapoare etc, in municipiul Tulcea si imprejurimi.

Fendona 15 SC - BASF

Insecticid Fendona 15 SC combate insectele (țânțari si insecte taratoare) prin actiune de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanța activa formează particule care se lipesc de corpul gândacilor, furnicilor, puricilor si a altor dăunători. Substanta activa este absorbita prin contact provocand iritarea insectelor in urmatoarele 5 minute. Cand insecta incearca sa inlature aceste particule i-a contact cu si mai multa substanta urgentand procesul de absorbtie. Poate provoca efectul de soc in mai putin de 30 de minute.

Call Now Button